آژانس دیجیتال مارکتینگ مدیرنت
☳ مشاوره در زمینه راه اندازی کمپین های بازاریابی دیجیتال
☳ مشاوره در زمینه توسعه برند و راه اندازی کسب و کار آنلاین
☳ ارائه خدمات سئو داخلی و خارجی
☳ تولید محتوای تخصصی
☳ عکاسی صنعتی و ساخت تیزر و کلیپ
☎️ جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
آژانس بازاریابی دیجیتال
دیجیتال مارکتینگ به هر نوع بازاریابی گفته می شود که در آن از تجهیزات دیجیتال برای انتقال پیام و سنجش تاثیر آن استفاده می شود. در عمل، دیجیتال مارکتینگ معمولاً به کمپین های بازاریابی اطلاق می شود که در رایانه، تلفن، تبلت یا دستگاه های دیگر از این قبیل نشان داده می شوند. این تبلیغات می تواند اشکال مختلفی داشته باشد، از جمله ویدیوی آنلاین، تبلیغات نمایشی، بازاریابی موتورهای جستجو، تبلیغات اجتماعی پولی و پست های رسانه های اجتماعی و ... . گاهی اوقات بازاریابی دیجیتال با "بازاریابی سنتی" مانند تبلیغات مجلات، بیلبوردها و پست مقایسه می شود. این نکته هم جالب است که تلویزیون معمولاً بازاریابی سنتی محسوب می شود.
تقریبا 60 درصد افراد روزانه آنلاین می شود و فعالیت های خود را در اینترنت انجام می دهند، 43٪ افراد بیش از یک بار در روز و 26٪ "تقریباً دائما" آنلاین هستند، این ارقام در میان کاربران اینترنت موبایل حتی بیشتر است. به عنوان یک برند یا کسب و کار، مهم است که از دنیای دیجیتال با حضور در آنلاین و ایجاد یک نام تجاری، ارائه یک راه کار خوب برای جذب و توسعه مشتری استفاده کنید.
یک استراتژی دیجیتال مارکتینگ به شما امکان می دهد از کانال های دیجیتال مختلف مانند رسانه های اجتماعی، پرداخت کلیکی، تبلیغات موبایلی، بهینه سازی موتور جستجو و بازاریابی ایمیلی استفاده کنید تا با افراد علاقه مند به محصولات یا خدماتتان ارتباط برقرار کنید.
آژانس دیجیتال مارکتینگ مدیرنت از زیرمجموعه های شرکت پیشگامان دامنه فناوری محسوب میشود که سابقه ای 10 ساله در ارائه خدمات بازاریابی دیجیتال و مشاوره راه اندازی و توسعه کسب و کارهای آنلاین دارد. برای مشاوره اولیه رایگان با ما تماس بگیرید.
دیجیتال مارکتینگ چیست؟
بازاریابی دیجیتال که به آن بازاریابی آنلاین نیز می گویند، استفاده برندها برای ارتباط با مشتریان بالقوه از طریق اینترنت و سایر اشکال ارتباطات دیجیتال است که شامل ایمیل، رسانه های اجتماعی و تبلیغات مبتنی بر وب، پیام های متنی و چند رسانه ای می باشد.
اساساً، اگر یک کمپین بازاریابی شامل ارتباطات دیجیتالی باشد، بازاریابی دیجیتال است.
مراحل ارائه خدمات دیجیتال مارکتینگ مدیرنت
تجزیه و تحلیل نیازها و هدفگذاری
قبل از شروع هر کمپین دیجیتال مارکتینگ، آژانس مدیرنت تجزیه و تحلیل دقیقی از نیازها و اهداف مشتریان انجام میدهند. این مرحله شامل درک مخاطبین هدف، شناسایی رقبا و تعریف هدفهای واضح برای کمپین است.
طراحی استراتژی دیجیتال
بر اساس تجزیه و تحلیل های انجام شده، استراتژی دیجیتال جامعی توسط مدیرنت تدوین میشود که شامل انتخاب پلتفرمهای مناسب مانند شبکههای اجتماعی، ریپورتاژ آگهیو بک لینک، بازاریابی ایمیلی، تبلیغات همسان و موبایلی و تبلیغات پولی گوگل (PPC) میشود تا کمپین مورد نظر به نتایج مطلوب دست پیدا کند.
بهینهسازی رابط و تجربه کاربری UI/UX
داشتن یک وبسایت کاربرپسند با طراحی مناسب برای تبدیل بازدیدکننده به مشتری بسیار حائز اهمیت است. آژانس دیجیتال مارکتینگ مدیرنت بر روی بهبود مسیرهای ناوبری کاربران، کاهش زمان بارگذاری وبسایت و نمایش صحیح در موبایل و تبلت را برای به حداکثر رساندن تبدیلها ، بهینهسازی میکند.
ارائه محتوای ارزشمند
ایجاد محتوای با کیفیت و ارزشمند از اصلیترین موارد دیجیتال مارکتینگ دیجیتال است که شامل پستهای وبلاگ، ویدیوها، اینفوگرافیکها و موارد دیگر میباشد. ارائه محتوای ارزشمند نه تنها مخاطبان را جذب میکند، بلکه اعتبار کسبوکار را در صنعت تثبیت میکند.
بهبود در رتبهبندی گوگل
سئو نقش کلیدی در افزایش دیدهشدن وبسایت در موتورهای جستجو مانند گوگل دارد. آژانس دیجیتال مارکتینگ مدیرنت با استفاده از استراتژیهای مختلف، از جمله بهینهسازی کلمات کلیدی، ایجاد پیوندها و تکنیکهای سئو درونصفحه، به بهبود رتبه وبسایت کمک میکند.
تبلیغات پولی گوگل
تبلیغات پولی امکان فراهم کردن اطلاعات کسبوکار در صدر نتایج موتورهای جستجو برای کلمات کلیدی خاص را فراهم میکند. مدیرنت با ایجاد تبلیغات متنی جذاب، انتخاب کلمات کلیدی مرتبط و پایش عملکرد کمپین، این نوع تبلیغات را مدیریت میکنند.
تبلیغات در سایت ها و اپلیکیشن ها
این نوع تبلیغات شامل تبلیغات همسان، بنری، ویدئویی، هدفمند، ریتارگتینگ، پوش نوتیفیکیشن و کلیکی می باشد که در رسانه های مختلف با توجه به نوع مخاطبین و محدوده جغرافیایی مورد نظر بر روی وب سایت ها و نرم افزارهای موبایل انجام می شود.
حضور در شبکههای اجتماعی
پلتفرمهای شبکههای اجتماعی فرصتی عالی را برای برقراری ارتباط مستقیم با مخاطبان فراهم میکنند. مدیرنت با توسعه کمپینهای جذاب در شبکههای اجتماعی، ایجاد محتوای قابل اشتراک و تعامل با دنبالکنندگان، جامعههای آنلاین فعالی را برای شما ایجاد میکند.
اندازهگیری و بهینهسازی
بازاریابی دیجیتال راهبردهای مختلفی دارد، مدیرنت با استفاده از ابزارها و تجزیه و تحلیلها، معیارهایی همچون ترافیک وبسایت، نرخ تبدیل و تعاملات را پیگیری میکند. با توجه به این تجزیه و تحلیلها، تغییرات دادهمحوری انجام داده و نتایج بهینهسازی میشود.
سازگاری با تغییرات الگوریتمها
الگوریتمهای موتورهای جستجوی عمومی و خاص به همراه تغییرات روزافزون در دنیای دیجیتال باعث تغییراتی در این حوزه میشوند. آژانس مدیرنت همواره با این تغییرات آشنا بوده و استراتژیهای خود را بهطور مداوم تطابق میدهد تا دیدهشدگی آنلاین را حفظ و افزایش دهد.
آژانس دیجیتال مارکتینگ مدیرنت می تواند نقشی اساسی در کمک به کسبوکارها برای پیشرفت در دنیای دیجیتال ایفا کند. با طراحی استراتژیهای شخصیسازیشده و اختصاصی، بهینهسازی حضور آنلاین و پیگیری تغییرات روزافزون دیجیتال، این آژانسها به کسبوکارها این امکان را میدهند تا به اهداف خود رسیده و با مخاطبان خود به طور موثرتری ارتباط برقرار کنند.
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درمورد بازاریابی دیجیتال و دریافت مشاوره رایگان ، اطلاعات تماس خود را وارد کنید.
بازاریابی درونگرا (Inbound marketing) در مقابل بازاریابی دیجیتال (digital marketing)
دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی درونگرا به راحتی با هم اشتباه گرفته می شوند و دلیل خوبی هم دارند. بازاریابی دیجیتال از بسیاری از ابزارهای مشابه بازاریابی درونگرا استفاده می کند مانند ایمیل و محتوای آنلاین. هر دو برای جلب توجه مشتریان بالقوه از طریق جذب خریدار و تبدیل آنها به مشتری وجود دارند. اما 2 رویکرد دیدگاه های متفاوتی از رابطه بین ابزار و هدف دارند.
دیجیتال مارکتینگ به این موضوع توجه میکند که چگونه ابزارهای فردی یا کانالهای دیجیتال میتوانند مشتریان بالقوه را تبدیل کنند. استراتژی بازاریابی دیجیتال یک برند ممکن است از چندین پلتفرم استفاده کند یا تمام تلاش خود را روی یک پلتفرم متمرکز کند. به عنوان مثال، یک شرکت ممکن است در درجه اول محتوا را برای پلتفرم های رسانه های اجتماعی و کمپین های بازاریابی ایمیلی ایجاد کند در حالی که سایر راه های بازاریابی دیجیتال را نادیده می گیرد.
از سوی دیگر، بازاریابی درونگرا یک مفهوم کل نگر است. ابتدا هدف را در نظر می گیرد، سپس به ابزارهای موجود نگاه می کند تا مشخص کند کدام یک به طور موثر به مشتریان هدف می رسد و سپس در کدام مرحله از قیف فروش این اتفاق باید بیفتد. به عنوان مثال می خواهیم ترافیک وب سایت را افزایش دهیم تا مشتریان بالقوه و سرنخ بیشتری تولید کنیم. هنگام توسعه استراتژی بازاریابی محتوای خود می توانیم بر بهینه سازی موتورهای جستجو تمرکز کنیم و در نتیجه محتوای بهینه تر از جمله وبلاگ ها، صفحات فرود و موارد دیگر را ایجاد کنیم.
مهمترین چیزی که باید در مورد بازاریابی دیجیتال و بازاریابی درونگرا به خاطر بسپارید این است که به عنوان یک بازاریاب حرفه ای، مجبور نیستید بین این 2 مورد یکی را انتخاب کنید. در واقع، آنها در کنار هم عملکرد بهتری دارند. بازاریابی درونگرا ساختار و هدفی را برای بازاریابی دیجیتال موثر در تلاشهای بازاریابی دیجیتال فراهم میکند و مطمئن میشود که هر کانال بازاریابی دیجیتال در جهت یک هدف کار میکند.
چرا بازاریابی دیجیتال مهم است؟
هر نوع بازاریابیچه سنتی، چه دیجیتال می تواند به پیشرفت کسب و کار شما کمک کند. با این حال، بازاریابی دیجیتال به دلیل دسترسی به کانالهای دیجیتال اهمیت بیشتری پیدا کرده است. در آوریل 2022، 5 میلیارد کاربر اینترنت در سراسر جهان وجود داشته است که بخش زیادی از آنها، به دنبال خرید کالا و خدمات هستند.
از رسانه های اجتماعی گرفته تا پیامک، راه های زیادی برای استفاده از تاکتیک های دیجیتال مارکتینگ به منظور برقراری ارتباط با مخاطبان هدف وجود دارد. علاوه بر این، بازاریابی دیجیتال دارای حداقل هزینه های اولیه است و آن را به یک تکنیک بازاریابی مقرون به صرفه برای مشاغل کوچک تبدیل می کند، به عبارت ساده تر شما می توانید با هر بودجه ای اقدام به بازاریابی و جذب مشتری نمایید.
بازاریابی دیجیتال B2B در مقابل B2C
استراتژیهای بازاریابی دیجیتال برای شرکتهای B2B (کسب و کار به کسب و کار) و همچنین B2C (کسب و کار به مصرفکننده) کار میکنند، اما بهترین شیوهها ، بین این دو مورد بسیار متفاوت است.
مشتریان B2B فرآیندهای تصمیم گیری طولانی تری دارند و در نتیجه قیف های فروش طولانی تری دارند. استراتژی های ایجاد رابطه برای این مشتریان بهتر عمل می کند، در حالی که مشتریان B2C تمایل دارند به پیشنهادات و پیام های کوتاه مدت پاسخ بهتری بدهند.
تراکنشهای B2B معمولاً مبتنی بر منطق و شواهد است، چیزی که بازاریابان دیجیتال حرفه ای B2B می توانند آنرا ارائه کنند. محتوای B2C به در بیشتر اوقات مبتنی بر احساسات است و بر ایجاد احساس خوب در مشتری نسبت به خرید تمرکز دارد.
تصمیمات B2B معمولاً به ورودی بیش از یک نفر نیاز دارند. مواد بازاریابی که به بهترین نحو این تصمیمات را هدایت می کنند، معمولا قابل اشتراک گذاری و دانلود هستند. از سوی دیگر، مشتریان B2C از ارتباطات یک به یک با یک برند حمایت می کنند.
البته در هر قاعده ای استثنا وجود دارد برای مثال یک شرکت B2C با محصولی با قیمت بالا (مانند ماشین)، ممکن است محتوای آموزنده و جدیتری ارائه دهد. در نتیجه، استراتژی بازاریابی دیجیتال شما همیشه باید به سمت پایگاه مشتری شما باشد، چه B2B یا B2C.
برای ایجاد کمپین های بازاریابی آنلاین آگاهانه و هدفمند به مخاطبان فعلی خود نگاهی بیندازید. انجام این کار تضمین می کند که تلاش های بازاریابی شما موثر است و می توانید توجه مشتریان بالقوه را به خود جلب کنید.
انواع بازاریابی دیجیتال
روش های دیجیتال مارکتینگ با توجه به تنوع رسانه های دیجیتال، بسیار متفاوت و متنوع است. چند نمونه از پرکاربردترین و متنوع ترین انواع دیجیتال مارکتینگ عبارتند از:بهینه سازی موتور جستجو
بهینه سازی موتورهای جستجو یا سئو، از نظر فنی یک ابزار بازاریابی است که به جذب مخاطب بصورت طبیعی از طریق موتورهای جستجو عمل می کند. سئو یک علم است زیرا برای دستیابی به بالاترین رتبه ممکن در صفحه نتایج موتور سرچ (SERP) به آن نیاز داریم. سئو سایت از دو بخش سئو داخلی(ساختار داخلی سایت) و سئو خارجی(عوامل تاثیرگذار از خارج سایت) تقسیم می شود.
مهمترین عناصری که در هنگام بهینه سازی یک صفحه وب برای موتورهای جستجو باید در نظر گرفته شوند عبارتند از:
✔️ کیفیت محتوا
✔️ سطح تعامل کاربر
✔️ سازگاری با موبایل
✔️ تعداد و کیفیت لینک های ورودی
علاوه بر عناصر بالا، شما نیاز به بهینه سازی سئوی فنی دارید که باید در آن تمام ساختار کدهای سایت مورد بررسی قرار گیرد که شامل مواردی همچون ساختار URL، زمان بارگذاری سایت، نمایش بهینه در موبایل و امنیت آن می شود. بهبود سئوی فنی شما می تواند به موتورهای جستجو کمک کند تا صفحات سایت شما را بهتر شناسایی و لیست کند. استفاده استراتژیک از این عوامل بهینه سازی موتورهای جستجو را به یک علم تبدیل می کند، اما غیرقابل پیش بینی بودن آن را به یک هنر تبدیل می کند.
در نهایت، هدف سئو این است که در صفحه اول صفحه نتایج یک موتور جستجو قرار بگیرید. این تضمین می کند که کسانی که به دنبال یک جستجوی خاص مرتبط با نام تجاری شما هستند می توانند به راحتی محصولات یا خدمات شما را پیدا کنند. در حالی که موتورهای جستجوی زیادی وجود دارد (عمومی و اختصاصی) ، بازاریابان دیجیتال اغلب بر روی گوگل به عنوان رهبر جهانی در بازار موتورهای جستجو تمرکز دارند.
در سئو، هیچ عنوان قابل اندازه گیری یا قانون ثابتی برای رتبه بندی بالا در موتورهای جستجو وجود ندارد. گوگل و سایر موتورهای جستجو دائماً الگوریتم خود را تغییر می دهند، بنابراین پیش بینی دقیق عملکرد آن غیرممکن است. کاری که می توانید انجام دهید این است که عملکرد صفحه خود را از نزدیک زیر نظر داشته باشید و بر اساس آن استراتژی خود آنرا اصلاح کنید.
بازاریابی محتوا
همانطور که گفته شد، کیفیت محتوای شما اصلی ترین جزء در یک صفحه سایت است. سئو یک عامل اصلی در بازاریابی محتوا است، استراتژی مبتنی بر توزیع محتوای مرتبط و ارزشمند به مخاطبان هدف.
مانند هر استراتژی بازاریابی، هدف بازاریابی محتوا جذب سرنخ هایی است که در نهایت به مشتریان تبدیل می شوند. اما این کار متفاوت با تبلیغات سنتی انجام می شود. تولید محتوا در قالب های متنی پست بلاگ، خبرنامه، ویدئو و تصویر، اینفوگرافیک و کتاب الکترونیک انجام می شود.
بازاریابی محتوا بسیار مهم است و آمارهای زیادی برای اثبات آن وجود دارد:
✔️ 84 درصد از مصرفکنندگان از شرکتها انتظار دارند که برند مورد علاقه آنها محتوای سرگرمکننده و مفیدی تولید کند
✔️ 62 درصد از شرکت هایی که حداقل 50 کارمند دارند روزانه محتوا تولید می کنند
✔️ 92 درصد از بازاریابان معتقدند که شرکت آنها برای محتوا به عنوان یک دارایی مهم ارزش قائل است
به همان اندازه که بازاریابی محتوا موثر است، می تواند مشکل ساز باشد. نویسندگان بازاریابی محتوا باید بتوانند در نتایج موتورهای جستجو رتبه بالایی کسب کنند و در عین حال افرادی را که مطالب را میخوانند آنرا به اشتراک گذاشته و تعامل بیشتری با برند ایجاد کنند. زمانی که محتوا مرتبط باشد، می تواند روابط قوی در سراسر فرایند برقرار کند.
برای ایجاد محتوای مؤثر که مرتبط و جذاب باشد، مهم است که مخاطبان خود را شناسایی کنید. در بازاریابی محتوای خود سعی در رسیدن به چه کسانی دارید؟ هنگامی که درک بهتری از مخاطبان خود پیدا کردید، می توانید نوع محتوایی را که ایجاد می کنید تعیین کنید. شما می توانید از فرمت های زیادی از محتوا در بازاریابی محتوای خود استفاده کنید، از جمله ویدئوها، پست های وبلاگ و موارد دیگر.
صرف نظر از اینکه چه محتوایی ایجاد می کنید، ایده خوبی است که بهترین شیوه های بازاریابی محتوا را دنبال کنید. این به معنای ساخت محتوایی است که از نظر گرامری صحیح، بدون خطا، قابل درک و ساده، مرتبط و جالب باشد. محتوای شما همچنین باید خوانندگان را به مرحله بعدی به قیف فروش هدایت کند.
بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی
بازاریابی رسانه های اجتماعی به معنای هدایت ترافیک و آگاهی از برند با درگیر کردن افراد در بحث آنلاین است. میتوانید از بازاریابی رسانههای اجتماعی برای برجسته کردن برند، محصولات، خدمات، فرهنگ و موارد دیگر استفاده کنید. با توجه به اینکه میلیاردها نفر وقت خود را صرف تعامل در پلتفرم های رسانه های اجتماعی می کنند، تمرکز بر بازاریابی رسانه های اجتماعی می تواند ارزشمند باشد.
محبوبترین پلتفرمهای دیجیتال برای بازاریابی رسانههای اجتماعی در ایران اینستاگرام، تلگرام و تا حدودی روبیکا است که لینکدین، آپارات و یوتیوب نیز از آنها فاصله زیادی ندارند. در نهایت اینکه از کدام پلتفرم های رسانه اجتماعی برای کسب و کار خود استفاده می کنید به اهداف و مخاطبان شما بستگی دارد. برای مثال، اگر میخواهید سرنخهای جدیدی برای استارتآپ فینتک خود پیدا کنید، هدف قرار دادن مخاطبان خود در لینکدین ایده خوبی است زیرا متخصصان صنعت در این پلتفرم فعال هستند. از سوی دیگر، اجرای تبلیغات رسانه های اجتماعی در اینستاگرام ممکن است برای برند شما بهتر باشد اگر یک B2C متمرکز بر مصرف کنندگان جوان تر اجرا کنید. طبق گزارش موسسه بازاریابی محتوا، 61 درصد از بازاریابان محتوای B2B در سال جاری استفاده خود را از رسانه های اجتماعی افزایش دادند.
بازاریابی رسانه های اجتماعی معیارهای تعامل داخلی را ارائه می دهد که برای کمک به شما در درک میزان دسترسی شما به مخاطبان بسیار مفید است. شما باید تصمیم بگیرید که کدام نوع تعامل برای شما بیشترین اهمیت را دارد، خواه این به معنای تعداد اشتراکگذاریها، نظرات یا کل کلیکهای وبسایت شما باشد.
خرید مستقیم حتی ممکن است هدف استراتژی بازاریابی شبکه های اجتماعی شما نباشد. بسیاری از برندها از بازاریابی رسانه های اجتماعی برای شروع گفتگو با مخاطبان استفاده می کنند تا اینکه آنها را تشویق کنند که از محصولات و خدمات شما استفاده کنند. این امر برای برندهایی که مخاطبان مسن را هدف قرار می دهند یا محصولات و خدماتی را ارائه می دهند که برای خریدهای فوری مناسب نیستند نیز رایج است. همه چیز به اهداف بازاریابی شبکه های اجتماعی شرکت شما بستگی دارد.
برای ایجاد یک استراتژی بازاریابی موثر در رسانه های اجتماعی باید از شیوه های مناسب پیروی کرد. در اینجا چند مورد از مهم ترین بهترین شیوه های بازاریابی رسانه های اجتماعی آورده شده است:
✔️ محتوای با کیفیت بالا و جذاب بسازید
✔️ به نظرات و سوالات به صورت حرفه ای پاسخ دهید
✔️ یک برنامه زمان بندی انتشار محتوا در رسانه های اجتماعی ایجاد کنید
✔️ در زمان مناسب محتوا را پست کنید
✔️ مخاطبان خود را بشناسید و بدانید که در کدام کانال های رسانه اجتماعی بیشتر فعال هستند
بازاریابی پرداخت به ازای کلیک
پرداخت به ازای کلیک یا PPC، نوعی از بازاریابی دیجیتال است که در آن هر بار که شخصی روی تبلیغات دیجیتال شما کلیک می کند، هزینه ای را پرداخت می کنید. بنابراین، به جای پرداخت مبلغ تعیین شده برای اجرای دائمی تبلیغات هدفمند در کانال های آنلاین، فقط برای تبلیغاتی که افراد با آنها تعامل دارند، پرداخت می کنید. اینکه چگونه و چه زمانی مردم تبلیغ شما را می بینند کمی پیچیده تر است.
یکی از رایج ترین انواع PPC، تبلیغات در موتورهای جستجو است و از آنجایی که گوگل محبوب ترین موتور جستجو است، بسیاری از کسب و کارها از تبلیغات گوگل برای این منظور استفاده می کنند. تبلیغات کلیکی گوگل در بالای نتایج جستجو SERP نمایش داده می شود. الگوریتم گوگل هر تبلیغ را بر اساس تعدادی از عوامل اولویت بندی می کند، از جمله:
✔️ کیفیت تبلیغ
✔️ ارتباط کلمه کلیدی
✔️ کیفیت صفحه فرود
✔️ مبلغ پیشنهادی
تبلیغات PPC سپس بر اساس فاکتورهای بالا، هر زمان که شخصی به دنبال درخواست خاصی جستجو می کند، در بالای صفحات نتایج موتور جستجو قرار می گیرد.
هر کمپین PPC دارای یک یا چند هدف است که بینندگان قرار است پس از کلیک بر روی یک تبلیغ انجام دهند. این اقدامات به عنوان تبدیل شناخته می شوند و می توانند معاملاتی یا غیر معاملاتی باشند. هر آنچه را که به عنوان تبدیل هدف خود انتخاب می کنید، می توانید آنها را از طریق کانال های بازاریابی دیجیتال انتخابی خود پیگیری کنید تا ببینید کمپین شما چگونه کار می کند.
بازاریابی وابسته یا افلیت مارکتینگ
Affiliate marketing یک تاکتیک دیجیتال مارکتینگ است که به افراد اجازه میدهد از طریق تبلیغ کسبوکار شخص دیگری درآمد کسب کند و در ازای هر فروش یا عملکرد مشخص، پاداش یا کمیسیونی دریافت میکنند. در واقع، این روش به شرکتها کمک میکند تا با افرادی که توانایی تبلیغ و فروش دارند همکاری کنند و در عین حال به افراد این امکان را میدهد که با تبلیغ محصولات به دیگران، درآمد کسب کنند.
افرادی که در افلیت مارکتینگ شرکت میکنند، معمولاً یک لینک اختصاصی به آنها اختصاص داده میشود که زمانی که از طریق آن لینک فردی محصول یا خدمهای را خریداری کند، بازاریاب مستقل کمیسیونی دریافت میکند. این کمیسیون میتواند مبلغ ثابتی یا درصدی از قیمت محصول باشد. این روش به شرکتها کمک میکند تا فروش خود را افزایش دهند و به بازاریابان مستقل اجازه میدهد که بدون نیاز به ایجاد محصول یا خدمات خود، درآمد کسب کنند.
به طور کلی، افلیت مارکتینگ برای شرکتها و بازاریابان مستقل هر دو میتواند به عنوان یک راهکار مفید در زمینه بازاریابی و فروش محصولات و خدمات عمل کند.
تبلیغات بومی (Native advertising)
تبلیغات بومی یک نوع بازاریابی دیجیتال پنهان است که در آن تبلیغات به شکل هدفمند و با تمرکز بر رفتارها، ترجیحات و ویژگیهای خاص افراد هدف ارائه میشود. هدف آن این است که با محتوای اطراف خود ترکیب شود تا به عنوان تبلیغات کمتر آشکار شود. تبلیغات بومی یا نیتو در واکنش به حس بد مصرف کنندگان امروزی نسبت به تبلیغات ایجاد شد. کاربران با دانستن اینکه سازنده یک تبلیغ برای اجرای آن هزینه می پردازد به این نتیجه می رسند که تبلیغ مغرضانه است و در نتیجه آن را نادیده می گیرند اما یک تبلیغ بومی با ارائه اطلاعات یا سرگرمی قبل از اینکه کاربر به تبلیغاتی برسد، این تعصب را دور می زند و جنبه «تبلیغ» را کم اهمیت جلوه می دهد.
در تبلیغات نیتو مهم است که همیشه آنرا به وضوح برچسب گذاری کنید (از کلماتی مانند «تبلیغ شده» یا «حمایت مالی» استفاده کنید). اگر این شاخص ها پنهان شوند، خوانندگان ممکن است در نهایت زمان قابل توجهی را برای درگیر شدن با محتوا صرف کنند، قبل از اینکه متوجه شوند که این محتوا تبلیغاتی است.
وقتی مشتریان شما دقیقا بدانند چه چیزی به دست می آورند، احساس بهتری نسبت به محتوا و برند شما خواهند داشت. تبلیغات بومی کمتر از تبلیغات سنتی ایجاد مزاحمت می کند و فریبنده نیست.
اینفلوئنسر مارکتینگ
مانند بازاریابی وابسته، اینفلوئنسر مارکتینگ متکی به افراد تاثیرگذار یا تولید کنندگان محتوا در صنعت خاصی است. در بسیاری از موارد، اینفلوئنسرها محصولات یا خدمات شما را به دنبال کنندگان خود در چندین کانال رسانه اجتماعی (بیشتر اینستاگرام) معرفی می کنند.
اینفلوئنسر مارکتینگ برای شرکتهای B2B و B2C که میخواهند به مخاطبان جدیدی دست یابند، خوب عمل میکند. با این حال، همکاری با اینفلوئنسرهای معتبر بسیار مهم است زیرا آنها اساساً نماینده برند شما هستند. اینفلوئنسر اشتباه می تواند اعتماد مصرف کنندگان به کسب و کار شما را خدشه دار کند.
بازاریابی ایمیلی
مفهوم بازاریابی ایمیلی ساده است، شما یک پیام تبلیغاتی ارسال می کنید و امیدوار هستید که مشتری احتمالی شما روی آن کلیک کند. با این حال، اجرای آن پیچیده است. اول از همه، شما باید مطمئن شوید که ایمیل های شما توسط کاربران دریافت و مشاهده می شود به این معنا که یک لیست انتخاب کنید که موارد زیر را انجام می دهد:
✔️ محتوا را هم در متن و هم در خط موضوع فردی می کند
✔️ مشخص می کند که مشترک چه نوع ایمیل هایی دریافت می کند
✔️ امضای ایمیلی که گزینه لغو اشتراک واضحی را ارائه می دهد
✔️ ایمیل های تراکنشی و تبلیغاتی را ادغام می کند
شما می خواهید مشتریان احتمالی شما کمپین شما را به عنوان یک سرویس ارزشمند ببینند، نه فقط به عنوان یک ابزار تبلیغاتی. بازاریابی ایمیلی به تنهایی یک تکنیک اثبات شده و موثر است: 89 درصد از متخصصان مورد بررسی آن را به عنوان موثرترین تولید کننده سرنخ خود معرفی کردند.
اگر به بازاریابی ایمیلی فکر می کنید، در اینجا چند نکته وجود دارد که می تواند به شما در ایجاد کمپین های بازاریابی ایمیلی عالی کمک کند:
✔️ مخاطبان خود را برای ارسال کمپین های مرتبط به افراد مناسب تقسیم بندی کنید
✔️ اطمینان حاصل کنید که ایمیل ها در دستگاه های تلفن همراه خوب به نظر می رسند
✔️ یک برنامه کمپین ایجاد کنید
✔️ تست های A/B را اجرا کنید
بازاریابی موبایلی
بازاریابی موبایلی یک استراتژی بازاریابی دیجیتال است که به شما امکان می دهد با مخاطبان هدف خود از طریق گوشی های تلفن همراه ارتباط برقرار کنید.این میتواند از طریق پیامک، اعلانهای رسانههای اجتماعی، نوتیفیکیشن برنامه تلفن همراه و موارد دیگر باشد.
بسیار مهم است که اطمینان حاصل شود که محتوا برای دستگاه های تلفن همراه بهینه شده است. در حال حاضر حدود 85 درصد افراد، صاحب یک گوشی هوشمند هستند، بنابراین تلاش های بازاریابی شما می تواند در هنگام ایجاد محتوا برای صفحه نمایش های کامپیوتر و موبایل بسیار تاثیرگذار باشد.
مزایای دیجیتال مارکتینگ
بازاریابی دیجیتال عمدتاً به این دلیل مهم است که مخاطبان گسترده ای از مردم را در بر می گیرد. با این حال، چندین مزیت دیگر نیز ارائه می دهد که می تواند تلاش های بازاریابی شما را افزایش دهد. اینها تعدادی از مزایای دیجیتال مارکتینگ است.
-
گستره جغرافیایی وسیع
وقتی تبلیغی را به صورت آنلاین ارسال می کنید، مردم می توانند آن را بدون توجه به جایی که هستند ببینند (به شرطی که تبلیغ خود را از نظر جغرافیایی محدود نکرده باشید). این باعث میشود تا دسترسی به بازار کسبوکارتان را افزایش دهید و با مخاطبان بیشتری در کانالهای دیجیتال مختلف ارتباط برقرار کنید.
-
هزینه مناسب تر
دیجیتال مارکتینگ نه تنها نسبت به بازاریابی سنتی به مخاطبان بیشتری دسترسی دارد، بلکه هزینه بسیار کمتری نیز دارد. هزینه های سربار برای آگهی های روزنامه، تبلیغات تلویزیونی و دیگر فرصت های بازاریابی سنتی می تواند بالا باشد. آنها همچنین کنترل کمتری بر روی اینکه آیا مخاطبان هدف شما در وهله اول آن پیام ها را خواهند دید یا خیر به شما می دهند.
با دیجیتال مارکتینگ، میتوانید تنها یک قطعه محتوا ایجاد کنید که تا زمانی که وبلاگ شما فعال است، بازدیدکنندگان را به سمت آن جذب کند. میتوانید یک کمپین بازاریابی ایمیلی ایجاد کنید که پیامها را بر اساس یک زمانبندی به فهرستهای مشتریان هدف ارسال میکند، و تغییر آن زمانبندی یا محتوا در صورت نیاز آسان است. وقتی همه اینها را جمع کنید، بازاریابی دیجیتال به شما انعطاف پذیری و تماس با مشتری بیشتری برای هزینه تبلیغات شما می دهد.
-
نتایج قابل سنجش
برای اینکه بدانید که آیا استراتژی بازاریابی شما کارآمد است یا خیر، باید دریابید که چه تعداد مشتری جذب می کند و در نهایت چقدر درآمد ایجاد می کند. اما چگونه این کار را با یک استراتژی بازاریابی سنتی انجام می دهید؟
همیشه این گزینه سنتی، در تبلیغات دیجیتال وجود دارد که از هر مشتری بپرسید "چگونه ما را پیدا کردی؟" اما متأسفانه، این موضوع در همه صنایع کار نمی کند. بسیاری از شرکتها نمیتوانند با مشتریان خود گفتگوی انفرادی داشته باشند و نظرسنجیها همیشه نتایج کاملی به دست نمیآورند.
با بازاریابی دیجیتال، نظارت بر نتایج ساده است. نرمافزارها و پلتفرمهای بازاریابی دیجیتال بهطور خودکار تعداد تبدیلهای مورد نظر شما را ردیابی میکنند، خواه این به معنای نرخ باز شدن ایمیل، بازدید از صفحه اصلی شما یا خرید مستقیم باشد.
-
شخصی سازی آسان تر
دیجیتال مارکتینگ به شما این امکان را می دهد که داده های مشتری را به گونه ای جمع آوری کنید که بازاریابی آفلاین نمی تواند. داده های جمع آوری شده به صورت دیجیتالی بسیار دقیق تر و خاص تر هستند.
تصور کنید خدمات بیمه ارائه میدهید و میخواهید پیشنهادات ویژهای را برای کاربران اینترنتی ارسال کنید، افرادی که به محصولات شما نگاه کردهاند. شما می دانید که اگر پیشنهاد را در جهت علاقه مندی شخص قرار دهید، نتایج بهتری خواهید گرفت، بنابراین تصمیم می گیرید 2 کمپین آماده کنید. یکی برای خانواده های جوانی است که به محصولات بیمه عمر شما نگاه کرده اند و دیگری برای کارآفرینان هزاره ای است که برنامه های بازنشستگی شما را در نظر گرفته اند.
-
ارتباط بیشتر با مشتریان
دیجیتال مارکتینگ به شما این امکان را می دهد که با مشتریان خود در زمان واقعی ارتباط برقرار کنید. مهمتر از آن، به آنها اجازه می دهد با شما ارتباط برقرار کنند. به استراتژی رسانه های اجتماعی خود فکر کنید، زمانی که مخاطبان هدف شما آخرین پست شما را می بینند بسیار خوب است، اما زمانی که درباره آن نظر می دهند یا آن را به اشتراک می گذارند بهتر است. این به معنای سر و صدای بیشتری در اطراف محصول یا خدمات شما است و همچنین هر بار که شخصی به مکالمه میپیوندد، دید بیشتر میشود.
تعامل به مشتریان شما نیز سود می رساند. سطح تعامل آنها با تبدیل شدن به شرکت کنندگان فعال در داستان برند شما افزایش می یابد. این حس مالکیت می تواند حس قوی وفاداری به برند ایجاد کند.
-
تبدیل آسان و راحت
بازاریابی دیجیتال به مشتریان شما این امکان را می دهد که بلافاصله پس از مشاهده تبلیغ یا محتوای شما اقدام کنند. با تبلیغات سنتی، فوریترین نتیجهای که میتوانید به آن امیدوار باشید، یک تماس تلفنی است که مدت کوتاهی پس از مشاهده تبلیغ شما توسط شخص انجام شود. اما هر چند وقت یکبار یک نفر زمانی که در حال شستن ظرفها، رانندگی در بزرگراه یا بهروزرسانی سوابق در محل کار است، وقت دارد با یک شرکت تماس بگیرد؟
با بازاریابی دیجیتال، آنها می توانند روی یک لینک کلیک کنند یا یک پست وبلاگ را ذخیره کنند و بلافاصله در قیف فروش حرکت کنند. آنها ممکن است فوراً خریدی انجام ندهند، اما با شما در ارتباط خواهند بود و به شما فرصتی برای تعامل بیشتر با آنها می دهند.
چگونه یک استراتژی بازاریابی دیجیتال ایجاد کنیم؟
برای بسیاری از مشاغل کوچک و بازاریابان دیجیتال مبتدی، میتواند شروع بازاریابی دیجیتال دشوار باشد. با این حال، شما می توانید با استفاده از مراحل زیر به عنوان نقطه شروع، یک استراتژی بازاریابی دیجیتال موثر برای افزایش آگاهی از برند، تعامل و فروش ایجاد کنید.
-
اهداف را تعیین کنید
تعیین اهداف مشخص، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، مرتبط و به موقع (SMART) برای هر استراتژی بازاریابی بسیار مهم است. در حالی که اهداف زیادی وجود دارد که ممکن است بخواهید به آنها برسید، سعی کنید به جای اینکه باعث شود استراتژی شما راکد بماند، روی آنهایی تمرکز کنید که به جلو می برند.
-
مخاطبان خود را شناسایی کنید
قبل از شروع هر کمپین بازاریابی، بهتر است مخاطبان هدف خود را شناسایی کنید. مخاطبان هدف شما گروهی از افرادی هستند که میخواهید کمپین شما بر اساس ویژگیهای مشابهی مانند سن، جنسیت، جمعیتشناسی یا رفتار خرید به آنها برسد. داشتن درک خوب از مخاطبان هدف می تواند به شما کمک کند تا تعیین کنید از کدام کانال های بازاریابی دیجیتال استفاده کنید و اطلاعاتی را که باید در کمپین های خود لحاظ کنید.
-
بودجه بندی کنید
بودجه بندی مناسب تضمین می کند که به جای صرف هزینه بیش از حد در کانال های دیجیتال مارکتینگ که ممکن است نتایج مطلوب را ارائه نکنند، پول خود را به طور موثر برای اهداف خود خرج می کنید. اهداف SMART و کانال دیجیتالی را که قصد دارید برای ایجاد بودجه استفاده کنید، در نظر بگیرید.
-
کانال های دیجیتال مارکتینگ خود را انتخاب کنید
از بازاریابی محتوا گرفته تا کمپین های PPC و موارد دیگر، کانال های بازاریابی دیجیتال زیادی وجود دارد که می توانید از آنها به نفع خود استفاده کنید. اینکه از کدام کانال های بازاریابی دیجیتال استفاده می کنید اغلب به اهداف، مخاطبان و بودجه شما بستگی دارد.
-
تلاش های بازاریابی خود را اصلاح کنید
همیشه باید داده های کمپین را تجزیه و تحلیل کرد تا مشخص شود که چه کارهایی به خوبی انجام شده است و پس از پایان کمپین، زمینه هایی برای بهبود وجود دارد. این به شما امکان می دهد در آینده کمپین های بهتری ایجاد کنید.
-
بازاریابی دیجیتال باعث رشد می شود
بازاریابی دیجیتال باید یکی از محورهای اصلی استراتژی بازاریابی کلی هر کسب و کاری باشد. هرگز تا به حال راهی برای ماندن در ارتباط با مشتریان شما وجود نداشته است، و هیچ چیز دیگری سطح شخصی سازی را که داده های دیجیتال می تواند ارائه دهد ارائه نمی دهد. هرچه بیشتر از امکانات بازاریابی دیجیتال استقبال کنید، بیشتر می توانید پتانسیل رشد شرکت خود را درک کنید.
اهمیت ديجيتال ماركتينگ
-
ارتباط مستقیم با مخاطبان
ديجيتال ماركتينگ امکان برقراری ارتباط مستقیم با مخاطبان را فراهم میکند. از طریق پستها و نظرات در رسانههای اجتماعی، کسب و کارها میتوانند به تعامل با مخاطبان بپردازند و به بهبود خدمات خود بپردازند.
-
افزایش آگاهی مخاطبان
با استفاده از محتواهای ديجيتال ماركتينگ مانند مقالات، ویدئوها و پادکستها، کسب و کارها میتوانند آگاهی مخاطبان خود را در مورد محصولات و خدمات خود افزایش دهند.
استراتژیهای ديجيتال ماركتينگ
-
بهینهسازی موتورهای جستجو
بهینهسازی موتورهای جستجو (SEO) به کسب و کارها کمک میکند تا در نتایج جستجوهای مرتبط با محصولات یا خدماتشان بهتر دیده شوند و بیشترین ترافیک را جذب کنند.
-
تبلیغات در رسانههای اجتماعی
تبلیغات در پلتفرمهای مختلف رسانههای اجتماعی مانند اینستاگرام و فیسبوک به کسب و کارها امکان میدهد تا به گروههای هدف خود دسترسی پیدا کنند و بازاریابی هدف خود را انجام دهند.
چالشهای ديجيتال ماركتينگ
-
رقابت شدید
در دنیای ديجيتال، رقابت بسیار شدید است. کسب و کارها باید با استفاده از استراتژیهای مناسب توانایی خود را در میان رقبا اثبات کنند.
-
تغییرات مداوم
فضای ديجيتال پویا است و تغییرات مداومی در الگوریتمها، روشها و ترندها رخ میدهد. کسب و کارها باید با تغییرات اطلاعاتی روز باشند.