ابزارهای قدرتمند سئو ✔️ ابزارهایی که هر سئوکار باید بشناسد

ابزارهای قدرتمند سئو ✔️ ابزارهایی که هر سئوکار باید بشناسد

ابزارهای قدرتمند سئو

معرفی بهترین ابزارهای جستجو کلمات کلیدی، ابزارهای بهینه سازی سئو، ابزارهای لینک سازی و ابزارهای تحلیل وب

در این مقاله از سری مقالات آموزش سئو، به معرفی ابزارهای سئو پرداخته ام که می تواند در یافتن فرصتهای لینک سازی، تشخیص مشکلات سایت و ایجاد گزارشهای قابل فهم سئو کمک کند و همچنین کمک می کند تا پویشگر گوگل، سایت شما را بیشتر و سریعتر بررسی کند. در نهایت این ابزارها دستیابی به رتبه های بالاتر را آسانتر می‌سازد و به طور کلی ساعتها، روزها و حتی هفته ها در زمان شما صرفه جویی می‌کند.

ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که آیا ابزارهای سئوی دیگری نیز وجود دارد؟ بله البته. در ادامه مجموعه ای برگزیده از این ابزارها ارائه شده است که با توجه به تجربه سالها فعاليت من در این حوزه، به نظرم ابزارهای مفیدی اند و استفاده از آن نیز آسان است. برخی از این ابزارها رایگان اند و برای استفاده از برخی دیگر باید هزینه پرداخت کرد، اما اکثر آنها به مدت طولانی یک دوره آزمایشی رایگان را برای شروع بهینه سازی سایت شما ارائه می‌دهند. این نکته را هم بیان کنم که من به هیچ یک از این سایتها وابستگی ندارم و فقط ابزارهایی را که به نظرم مفیدند فهرست کرده ام. پس آنها را به کار بگیرید و لذت ببرید.

ابزارهای قدرتمند سئو

ابزارهای جست وجو کلمات کلیدی

ابزارهای جست وجو کلمات کلیدی

  • کی دبلیو فایندر (Kwfinder) – پولی

    کی دبلیو فایندر ابزار تحقیقاتی نسبتاً جدیدی در بازار است که دربارهٔ کلمه های کلیدی و دشواری سئوی داده های ترافیکی و داده های رقابتی سایتهایی که در ده رتبه برتر قرار دارند اطلاعاتی ارائه می دهد. ویژگی خوب این ابزار این است به جای اینکه از چند ابزار استفاده کنید، می‌توانید برای جست وجوی کلمه های کلیدی از این ابزار به تنهایی استفاده کنید.

  • گوگل ترندز - رایگان

    گوگل ترندز آمارهای مؤثر و قدرتمندی از روندهای جست وجو را در طول زمان ارائه می‌دهد. این ابزار برای مشاهده عملکرد کلی بازار و نحوه تغییرات تقاضا در طول زمان برای کلمه های کلیدی موردنظر بسیار مناسب است.

  • Moz رایگان و پولی

    هیچ مقاله ای در موضوع سئو کامل نمی‌شود مگر اینکه ابزار Moz در آن شرح داده شده باشد. این ابزار تحلیل کلمه های کلیدی نظارت بر نام برند، ردیابی رتبه بندی را ارائه می‌دهد و همچنین دربارهٔ سئوی داخلی پیشنهادهایی می‌دهد و موتور جست وجوی خزنده را تست می‌کند. در واقع جعبه ابزاری ضروری برای همه متخصصان سئو از مبتدی تا حرفه ای است.

  • گوگل ادز (Google Ads Keyword Planner)

    نرم افزار گوگل ادز این امکان را فراهم می‌کند که بتوانید بفهمید یک کلمه کلیدی چند بار در گوگل جست وجو شده است، حتی می‌توانید آن را به کشور، یا نوع وسیله، مانند موبایل و.... محدود کنید. در سالهای اخیر گوگل کوشیده است تا این ابزار را به صورت رایگان در دسترس همه کاربران قرار دهد تا بتوانند برای فعال کردن کمپین گوگل ادز به همه داده‌های جست وجو دسترسی داشته باشند و با پرداخت حداقل هزینه به صورت منظم از آن استفاده کنند.

  • سئو کوئک، رایگان

    با نوار ابزار سئو کوئک، از هر سایتی که بازدید کنید، می‌توانید به مجموعهای قابل قبول از آمارهای درون مرورگر دسترسی پیدا کنید. این ابزار دارای یک گزینه عالی است که آمارهای مؤثری دربارهٔ صفحه هایی که در نتایج جست وجوی گوگل رتبه بندی شده اند ارائه می‌دهد. همچنین ابزاری عالی برای جاسوسی رقبا و جست وجوی بازار است. نوار ابزار قدرتمند سئو کوئک روی مرورگرهای گوگل کروم، سافاری و فایرفاکس کار می‌کند.

  • اوبر ساجست - رایگان

    برای اینکه بتوانید از نتایج جست وجوی گوگل، مجموعه ای مطلوب از کلمه های کلیدی با دنباله بلند تهیه کرده و کلمه های کلیدی پیشنهادی را به صورت خودکار دانلود کنید، می‌توانید از اوبر ساجست استفاده کنید.

  • LSIGraph: LSI Keyword Generator

    کلمه های پیشنهادی معنادار، طولانی و با نمایه سازی معنایی نهفته LSI)) ایجاد کنید که هم برای سئو و هم برای کمپین های پرداخت برای هر کلیک (pay per click) عالی است.

  • Answer The Public

    Answer The Public در وب پویش می‌کند و فهرستی گسترده از سؤال‌هایی را که مشتریان از طریق اینترنت در خصوص کلمه های کلیدی می‌پرسند ایجاد می‌کند.

ابزارهای بهینه سازی سئو

ابزارهای بهینه سازی سئو

  • Google Page Speed Insights - رایگان

    این ابزار، ابزاری فوق العاده است که گوگل آن را برای سرعت بخشیدن به سایت شما ارائه داده است. این ابزار به شما می‌گوید که وضعیت بارگذاری شما چگونه است و مجموعه ای از پیشنهادهای ساده برای افزایش سرعت سایت به توسعه دهندگان ارائه می‌دهد.

  • Google Snippet Optimization Tool - رایگان

    این ابزار کوچک و مفید به شما امکان می‌دهد که تگهای عنوان و تگ‌های متا را تایپ کنید و همچنین پیش نمایش زنده ای از نحوه ظاهر شدن سایت شما در موتورهای جست وجو را ارائه می‌دهد.

  • Google Search Console - رایگان

    سرچ کنسول گوگل یکی دیگر از ابزارهای عالی است. اگر هنوز سرچ کنسول گوگل را نصب نکرده اید، بهتر است همین الان آن را نصب کنید.

    اگر سایتتان با گوگل با مشکل جدی مواجه شود، سرچ کنسول گوگل، پیام‌های ضروری را گزارش می دهد. همچنین می‌توانید نقشه سایت خود را مستقیماً از طریق این ابزار به گوگل ارسال کنید یعنی می‌توانید از گوگل بخواهید تا در جستجوها، محتوای سایت شما انتخاب کند. در واقع، این یک ابزار ضروری برای سئو کردن سایت است.

  • HTTP Status Code Checker

    یک ابزار ساده و کاربردی برای وضعیت کد صفحات شما. برای بررسی redirectها و اطمینان از اینکه redirectها در کمترین تعداد هستند و به صفحه درست منتقل می‌شوند یک ابزار فوق العاده است.

  • Lighthouse- Tools For Web Developers - Google

    لایت هاوس، گزارش‌هایی در خصوص عملکرد وب سایت، قابلیت دسترسی، پایبندی به بهترین شیوه های برنامه نویسی، سئو و موارد دیگر و همچنین اقدامات عملی در جهت بهبود هریک از این زمینه ها را ارائه می‌دهد. لایت هاوس برای توسعه دهندگان پیشرفته ای که روی سایت‌ها و پروژه های پیچیده کار می‌کنند و به دنبال یافتن پیشرفت های قابل شناسایی برای وب سایتهای ساده هستند، بسیار مناسب است.

  • Robots.txt Analyzer - رایگان

     فایلهای robots.txt ممکن است دارای خطاهای جزئی باشند که پیدا کردن آنها دشوار است، به ویژه برای سایتهای بزرگ. فایل robots.txt خود را با این ابزار برای تجزیه و تحلیل رایگان تست کنید تا ببینید آیا خطایی وجود دارد یا خیر.

  • Robots.txt Generator - رایگان

    اگر مثل من تنبل هستید، حتماً سازنده robots.txt رایگان را دوست خواهید داشت. این ابزار کارایی عالی برای کاربران حرفه ای و مبتدی دارد و آنها می‌توانند خیلی سریع و آسان با استفاده از آن فایلهای robots.txt بسازند.

  • Schema Creator - رایگان

    این ابزار بسیار کاربردی و عالی است و به صورت خودکار برای شما schema ایجاد می‌کند.

  • Tools Pingdom - رایگان

    ابزار تست سرعت وب سایت Pingdom ابزاری عالی برای نظارت بر سرعت بارگذاری سایت و یافتن فرصت‌هایی برای بارگذاری سریع تر آن است.

    با استفاده از تست سرعت Pingdom می‌توانید سرعت بارگذاری سایت خود و حجم فایلهای موجود در آن را مشاهده کنید. همچنین با استفاده از این ابزار می‌توانید به سادگی بفهمید، فایل‌های بزرگ روی سایت و فایل هایی که زمان بارگذاری طولانی دارند، کدام اند.

  • Test My Site Think With Google

    این ابزار برای استفاده آسان و هم برای یافتن بهبود سرعت بارگذاری آسان برای کاربران تلفن همراه ضروری است. همچنین به شما در مشاهده عملکرد سایتتان در مقایسه با رقبا کمک می‌کند

    خوشبختانه، این ابزار مفید گزارش های رایگان ارائه می‌دهد و اگر توصیه ها را دنبال کرده و عملکرد سایت خود را بهتر از رقبا کنید، می‌توانید در نتایج جست وجو بسیار موفق ظاهر شوید.

  • Xenu's Link Sleuth - رایگان

     مراقب باشید صفحه ای که طرح قدیمی این ابزار قدرتمند سئو را به صورت رایگان ارائه می‌دهد، متوقفتان نکند. این ابزار یکی از قوی ترین ابزارهای سئوست که کل سایت یا فهرست لینکها را پویش میکند و برای هر صفحه، آمارهای مفید و مؤثری شامل خطای ۴۰۴، ریدایرکت ۳۰۱، خطاهای سرور، تگهای عنوان، تگهای متادسک و ... ارائه میدهد! چند سال است که این ابزار وجود دارد و داشتن آن برای فعالان حوزه سئو ضروری است.

  • XML Sitemaps - استفاده از نسخهٔ آزمایشی رایگان

    XML Sitemaps ابزار فوق العاده ای است که با آن میتوانید برای ثبت در گوگل، XML Sitemaps بسازید و برای سایت‌هایی مفید است که قابلیت ساخت خودکار Sitemaps را ندارند.

    این ابزار به صورت خودکار Sitemaps را قالب بندی می کند، به همین دلیل شکل مناسبی برای گوگل و موتورهای جست وجو دارد. با استفاده از XML Sitemaps می‌توانید در عرض چند دقیقه، برای سایت خود یک Sitemaps ایجاد کنید.

ابزارهای لینک سازی

  • Link Clump

    شاید بتوانم بگویم Link Clump یکی از ابزارهای مورد علاقه من است. نوعی ابزار رایگان مرورگر کروم که به شما امکان می دهد تنها با یک کلیک، همه لینک‌های صفحه را کپی کنید. اگر بخواهید بدون دیدن هر صفحه، نتایج جست وجوی گوگل را در جایی دیگر کپی کنید، می‌توانید از این ابزار استفاده کنید.

    Ahrefs احتمالاً یکی از به روزترین شاخص‌های لینک به سایت را ارائه می‌دهد و ابزاری بسیار دقیق برای آنالیز لینکهای سایت خودتان و سایت رقبایتان است. همچنین داده‌های رقابتی دیگری نیز ارائه می‌دهد مانند کلمه‌های کلیدی پیشنهادی و تخمین تعداد ترافیک ، بنابراین می‌توانید زیرک باشید و ایده‌های کلمه های کلیدی را از رقبایتان کپی کنید.

  • Buzzs tream نسخه آزمایشی رایگان

    Buzzs tream ابزار محبوب بسیاری از سازندگان لینک و بازاریاب‌های محتواست. یک پلتفرم ارتباطی پشت سرهم است، به این معنی که می‌تواند جزئیات تماس را پیدا کند، ایمیل ارسال کند، روابط را پیگیری کند و موارد دیگر. این ابزار، امکان پیگیری خودکار و ارسال کلیک به کمپین‌هایتان را نمی دهد، بنابراین برای اجرای کمپین‌ها از طریق Buzzs tream کمی کار دستی لازم است.

  • هانتر (hunter.io)

    تمرکز هانتر بر یافتن اطلاعات تماس است و در این کار به خوبی عمل می‌کند. کروم یک افزونه کاربردی دارد که نشان می‌دهد وقتی مشغول گشت و گذار در سایتها هستید، می‌توانید جزئیات تماس سایتها را پیدا کنید. طرح های رایگان تا ۱۰۰ درخواست اطلاعات تماس را به شما ارائه می‌کند، اما برای درخواست تماس‌های بیشتر می‌توانید از طرحهای دیگری استفاده کنید که باید ماهانه ۴۹ دلار پرداخت کنید.

  • Mailshake

    Mailshake یک ابزار کامل است شما باید خودتان اطلاعات تماس را به آن ارائه دهید. این ابزار در فرستادن ایمیل کمپین هایی مؤثر است که شخصی سازی شده اند و با استفاده از آن می توانید همه اطلاعات شخصی سازی شده مانند نام، آدرس و پیام شخصی را از طریق یک فایل CVS وارد کنید. همچنین شامل پیگیری های خودکار، مجموعه قالب های ایمیل و موارد بیشتر است و طرحهای آن از ماهانه ۵۹ دلار آغاز می شود.

  • Ninja Outreach

    Ninja Outreach یکی دیگر از پلتفرم های ارتباطی کامل است با قابلیت یافتن اطلاعات تماس، ارسال ایمیل، شخصی سازی، پیگیری خودکار و موارد دیگر است. من متوجه شده ام که اکثر وبلاگ نویسان در این پلتفرم از شما میخواهند برای مشارکت در سایت آنها هزینه بپردازید، به نظرم این یک نکته منفی است. شروع قیمت از ۲۹۹ دلار در ماه.

  • Pitchbox

    Pitchbox نوعی پلتفرم اطلاع رسانی در سطح سازمان با قابلیت یافتن جزئیات تماس، شخصی سازی ایمیل ها، پیگیری خودکار، گزارش دهی و سایر موارد است. Pitchbox بیشتر برای تیم‌ها یا کمپین های بزرگتر و همچنین آژانس ها و متخصصان سئو کارآمد است. البته قیمت بالاتری دارد، اما گاهی به دلیل دارا بودن ویژگی ها و انعطاف پذیری بیشتر نسبت به سایر پلتفرم ها برای متخصصانی که به طور جدی کار سئو را انجام می دهند، مناسبتر خواهد بود. طرحهای آن از ماهانه ۱۹۵ دلار آغاز میشود.

  • Moz - Link Explorer دسترسی محدود به صورت رایگان

    لینک اکسپلورر ابزاری ضروری است تا بتوانید با آن لینک‌هایی را که به سایت شما و سایتهای رقبا اشاره می کنند، بیابید. می توانید با استفاده از این ابزار، ترفندهای کوچکی را اجرا کنید، برای مثال برای رقبا بک لینک بفرستید و برای اینکه برای سایتتان فرصتهای لینک سازی بیابید، این لینکها را بررسی کنید. من ترجیح می دهم برای اینکه جزئیات بیشتری به دست بیاورم و بتوانم با آن لینک ها را آنالیز کنم، از Ahrefs استفاده کنم؛ اما سهولت استفاده از Moz و طراحی ساده برای مبتدیان، آن را به گزینه ای ساده برای تازه کارهای سئو تبدیل کرده است.

ابزارهای تحلیل وب

  • گوگل آنالیتیکس

    گوگل آنالیتیکس رهبر بازار در آنالیز وب است، بهترین ویژگی این ابزار رایگان بودنش است. این ابزار این امکان را به شما می دهد که بازدیدکنندگان سایتتان را دنبال کنید یعنی بدانید از کجا آمده اند، اگر یک فروشگاه آنلاین هستید بفهمید چه مقدار خرید کرده اند و... . اگر یک کسب وکار محلی دارید، با استفاده از این ابزار می توانید اطلاعاتی را که جست وجو کرده اند، پیگیری کنید. وجود این ابزار برای هر سایتی ضروری است.

  • کال ريل

    کال ریل پلتفرمی است که به دلیل سهولت در استفاده پشتیبانی بین المللی، ادغام با سلز فورس ، وردپرس، اد وردز، گوگل آنالیتیکس و انعطاف پذیری محبوب است. همچنین ویژگی های مهمی مانند ارسال پیام، مسیریابی جغرافیایی، پست صوتی و موارد دیگر دارد. طرحهای آن از پرداخت ماهانه ۳۰ دلار آغاز میشود.

  • کریزی اگ (CrazyEgg) در ابتدا رایگان

    اگر میخواهید از نحوه رفتار بازدیدکنندگان ساییتان شاخص بصری داشته باشید این ابزار فوق العاده است. با استفاده از آن میتوانید از جایی که بازدیدکنندگان روی صفحه کلیک کرده اند هیت میز به دست آورید. شما می توانید با استفاده از هیت میز بفهمید کاربران برای مطالعه، چقدر اسکرول کرده اند.

  • کال ترکینگ متریکس

    کال ترکینگ متریکس پلتفرم محبوب دیگری است که پشتیبانی بین المللی ارائه می کند، با گوگل ادز، گوگل آنالیتیکس و وردپرس ادغام می شود و به طور کلی، ویژگی های مشترکی با کال ریل دارد. برخی از گزارش ها نشان می‌دهد که کاربران آنلاین، کال ریل را به سبب سادگی و انعطاف پذیری به کال ترکینگ متریکس ترجیح می‌دهند و به نظرشان کار با کال ترکینگ متریکس کمی دشوار است، اما روی هم رفته، همیشه بهترین انتخاب این است که نسخه آزمایشی پلتفرم ها را بررسی و ببینید با توجه به نوع کسب و کارتان کدام یک برای شما مناسبتر و کارآمدتر است. برنامه ها از ماهی ۳۹ دلار شروع می شوند.

  • گوگل دیتا استودیو

    گوگل دیتا استودیو گزارشهای تصویری ایجاد میکند، بنابراین تقریباً می توانید بر هر چیزی نظارت داشته باشید: تماسها، کمپین های تبلیغاتی در پلتفرم های مختلف، رتبه بندی جست وجو، لیدها، سیستم حسابداری و یک فهرست بلند بالای ادامه دار. بخش هیجان انگیز ، آن رایگان بودنش است.

نویسنده محتوا نویسنده: علیرضا نوفرستی | متخصص دیجیتال مارکتینگ شرکت پیشگامان دامنه فناوری

اشتراک گذاری:

خدمات دیجیتال مارکتینگ مرتبط

نظر بدهید